VLOERWERKEN EN TEGELWERKEN DOOR WM RENOVATIES-WENSELAERS MARIO IN AARTSELAAR

Vloerwerken en tegelwerken in de badkamer

WM Renovaties-Wenselaers Mario is gespecialiseerd in badkamerrenovaties en verzorgt daarbij ook de vloerwerken en tegelwerken. Dankzij een ruim netwerk aan leveranciers heeft u steeds de keuze uit diverse badkamertegels in verschillende stijlen. Ik help u graag in het maken van de juiste keuze en plaats uw badkamertegels volgens de regels van de kunst. Daarnaast kunt u mij ook inschakelen voor andere renovatiewerken in uw badkamer en verzorg ik de volledige afwerking.

Tegels in de keuken of elders in uw woning

Hoewel ik vooral gespecialiseerd ben in badkamerrenovaties, kunt u ook op mij rekenen voor vloerwerken en tegelwerken in andere ruimtes van uw woning. U kan mij bijvoorbeeld inschakelen voor de plaatsing van keukentegels of wandtegels bij uw zwembad. Daarnaast voer ik de vloerwerken uit bij renovatie- of nieuwbouwprojecten in de omgeving van Aartselaar, Edegem en Kontich. Ook hier kiest u voor een zorgeloze service en regel ik alles van a tot z, waarbij u slechts één aanspreekpunt heeft en rekent op een korte doorlooptijd.

Vloer- en tegelwerken
press to zoom
Vloer- en tegelwerken
press to zoom
Vloer- en tegelwerken
press to zoom
Vloer- en tegelwerken
press to zoom
Vloer- en tegelwerken
press to zoom
1/1

Aannemer voor het leggen van terrastegels in Edegem, Kontich en Aartselaar

Reken ook op mijn expertise voor het leggen van terrastegels in uw tuin. Ook wanneer uw terras eerst moet worden uitgebroken, doe ik voor u graag het nodige. Hierbij behoort ook natuursteen tot de mogelijkheden en heeft u onder andere de keuze tussen graniet, basalt, leisteen, Belgische blauwe hardsteen en zandsteen. Ik leg u graag de voor- en nadelen van natuursteen uit en plaats voor u de bestelling, waarbij ik uiteraard ook de vloerwerken voor u uitvoer.

Contacteer WM Renovaties-Wenselaers Mario

Bent u op zoek naar een expert in vloerwerken en tegelwerken, bijvoorbeeld voor wandtegels in de keuken of tegels in de badkamer? Vraag dan nu een offerte aan.