Van een badkamer uitbreken tot een nieuwe badkamer in Edegem, Kontich en Aartselaar

WM Renovaties-Wenselaers Mario is gespecialiseerd in badkamerrenovaties en houdt daarbij een strikte planning en een beperkte doorlooptijd van 10 dagen aan. U geniet dus binnen de tien dagen van een nieuwe badkamer, waarbij ik alles voor u regel. Zo zal ik uw oude badkamer uitbreken, plaats ik de nodige bestellingen en zorg ik voor tijdige leveringen. Ik plaats uw nieuwe badkamer en sta in voor alles wat daarbij komt kijken, inclusief de afwerking.

Vraag een offerte aan

Binnen de 10 dagen heeft u een nieuwe badkamer, inclusief:

  • Sanitair

  • Centrale verwarming

  • Elektriciteit

  • Plafonds en wanden

  • Vloer- en wandtegels

  • Volledige afwerking

Keuze uit verschillende materialen voor uw nieuwe badkamer in Kontich, Edegem en Aartselaar

Voor uw badkamerrenovatie in Aartselaar, Edegem of Kontich werk ik samen met verschillende groothandels zoals Desco, Van Marcke, Alsan Valcke, Schrauwen, RG, Azuleo, Intercarro enzovoort. U heeft steeds de keuze uit verschillende materialen, ik adviseer u graag bij uw materiaalkeuze. Dit geldt niet alleen voor uw sanitair, maar ook voor de andere gebruikte materialen bij uw badkamerrenovatie. Qua prijs-kwaliteitverhouding zit u goed bij mij.

Mogelijkheid tot badkamerkasten op maat in Aartselaar, Kontich en Edegem

Ten slotte realiseer ik uw badkamerkasten op maat van uw wensen en badkamer. U bent met andere woorden niet beperkt tot de standaardmaten die producenten aanbieden, maar maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en kiest zelf de indeling van uw kasten. Ik luister naar uw wensen uit en op basis hiervan realiseer ik uw badkamerkasten op maat. Vervolgens zorg ik voor de plaatsing van uw badkamerkasten op maat, en dit in de omgeving van Aartselaar, Kontich en Edegem. Ook wanneer u bij uw badkamerrenovatie badkamerkasten op maat wilt, blijft u rekenen op een scherpe doorlooptijd van 10 dagen.

Contacteer WM Renovaties-Wenselaers Mario

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw badkamerrenovatie in Aartselaar, Kontich, Edegem en de omliggende gemeenten.